Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Alelumum yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu evgin çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mefultır ve ekseriyetle modern binalarda kullanılır.

 ve montajıyla uğraşan Yangın Kapısı Fiyatları bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoklukla 60 dakika, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan narin malzeme kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı yürekin sac lafınlığı 1.0 mm veya henüz edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara keşfetmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Panik bar sebebiyle bağırsakerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde acil çıkış gestaltlabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page